SC BCONS SRL a fost constituita in anul 2006, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de cea mai buna calitate, raspunzand celor mai exigente solicitari in domeniul constructiilor. Societatea dispune de personal productiv si personal tehnic calificat, necesar organizarii si desfasurarii activitatii de constructii civile , industriale, drumuri si poduri, reparatii permanente in asfalt, marcaj rutier decorativ si antiderapant, consultanta in constructii, respectandu-se astfel procedurile specifice acestor activitati,supervizate de responsabilul tehnic cu executia si de responsabilul CQ.

Societatea noastra detine certificari pentru lucrarile realizate, astfel ca au implementate:

  • Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008
  • Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2004
  • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001:2007.

De la infiintare si pana in prezent, societatea a incheiat contracte importante cu diverse institutii de stat si societati private.

Folosirea materialelor traditionale in combinatie cu noile tehnologii, constituie unul dintre atuurile noastre. Beneficiile societatii au fost integral alocate dotarii cu utilaje, mijloace de transport auto si echipamente specifice activitatii de constructii.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs sau serviciu de cea mai buna calitate.